Greitoji paieška

Nepaprasta pica

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

 Į keptuvę įpilkite 2-3 šaukštus aliejaus ir 5 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite pomidorus, alyvas, ančiuvius, kaparius, baziliko lapus, įberkite druskos. Išmaišykite ir kaitinkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies. Nukelkite nuo ugnies. Kai tešla pakils, paminkykite ją ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės, tada padalykite tešlą į 4 lygias dalis. Iškočiokite tešlą skritulio formos lakštais, kurių skersmuo 23 cm. Uždėkite įdaro ant kiekvieno lakšto vienos pusės, palikdami 2,5 cm kraštą be įdaro. Kita lakšto puse uždenkite įdarą ir kaip reikiant užspauskite kraštus. Aptepkite picas likusiu aliejumi ir sudėkite į lengvai aliejumi išteptas kepamąsias skardas. Kepkite, kol picos išsipūs ir auksiškai pagels. Patiekite karštas.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:4 šaukštai
  • Ančiuvių filė:8 vnt. (susmilkinti)
  • Bazilikų lapai:8 vnt. (suplėšyti)
  • Druska:pagal skonį
  • Juodosios alyvuogės:200 g. (be kauliukų)
  • Kapariai:2 šaukštai
  • Konservuoti pomidorai:250 g. (sukapoti)
  • Svogūnai:600 g. (supjaustyti griežinėliais)
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?