Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į keptuvę įpilkite 2-3 šaukštus aliejaus ir 5 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite pomidorus, alyvas, ančiuvius, kaparius, baziliko lapus, įberkite druskos. Išmaišykite ir kaitinkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies. Nukelkite nuo ugnies. Kai tešla pakils, paminkykite ją ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės, tada padalykite tešlą į 4 lygias dalis. Iškočiokite tešlą skritulio formos lakštais, kurių skersmuo 23 cm. Uždėkite įdaro ant kiekvieno lakšto vienos pusės, palikdami 2,5 cm kraštą be įdaro. Kita lakšto puse uždenkite įdarą ir kaip reikiant užspauskite kraštus. Aptepkite picas likusiu aliejumi ir sudėkite į lengvai aliejumi išteptas kepamąsias skardas. Kepkite, kol picos išsipūs ir auksiškai pagels. Patiekite karštas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |