Greitoji paieška

Pica "Kalcioneli" kaimiškai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant tešlos gabalėlių taip, kad mėsos įdaras būtų išdėstytas ant vienos paplotėlio pusės (kitą palikite tuščią). Supjaustykite sūrį stambiais gabalėliais ir sudėliokite ant dešrelių sluoksnio. Supjaustykite džiovintus pomidorus, sunaišykite juos su grybais ir pipirų gabalėliais, šiuo mišiniu apibarstykite sūrio sluoksnį. Tešlos kraštus sudrėkinkite vandeniu, po to perlenkite tešlą taip, kad įdaras atsidurtų lyg voke. Tešlos kraštus atidžiai sulipinkite šakute. Sudėkite tešlą į kepimo skardą, ištepkite kiaušiniu ir peiliu padarykite 2 – 3 įpjovas, kad įdaras galėtų “kvėpuoti”. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:2 šaukštai
  • Čiobreliai :1 šaukštas
  • Džiovinti pomidorai:6-8 vnt. (įdarui)
  • Grybai:keli
  • Kiaulienos dešrelės:4 vnt. (įdarui)
  • Kiaušiniai:1 vnt. (plaktas, glazūravimui)
  • Ožkos sūris:300 g. (įdarui)
  • Picos tešla:300 g.
  • Raudonieji ankštiniai pipirai:2 vnt. (susmulkinti, džiovinti, įdarui)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?