Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Pica "Kalcioneli" su brokoliais
Gaminimas
Brokolius 2 min. palaikykite verdančiame vandenyje. Nupilkite verdantį vandenį ir apliekite šaltu vandeniu. Brokolius supjaustykite stambiais gabaliukais. Ištepkite dvi kepimo skardas. Į tešlą įmaišykite džiovintų krapų taip, kad tešla kartu su krapais sudarytų vientisą masę. Pasidalinkite tešlą į dvi vienodas dalis. Abu tešlos gabalus iškočiokite į 25 cm skersmens paplotėlius, pabarstykite juos miltais, apšlakstykite aliejumi. Brokolius paskirstykite ant paplotėlių taip, kad viena paplotėlių pusė liktų tuščia. Paviršių apiberkite dviem trečdaliais sūrio, užberkite druskos ir pipirų. Tešlos kraštus sudrėkinkite vandeniu, po to perlenkite tešlą taip, kad įdaras atsidurtų perlenktos tešlos viduryje. Tešlos kraštus gerai sulipinkite šakute. Sudėkite kalcioni į kepimo skardas, aptepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu sūriu. Kepkite karštoje (220 laipsnių) orkaitėje 20 minučių, kol tešla apskrus. Prieš patiekdami papuoškite krapais.
Ingredientai
- Alyvuogių alieju:1 šaukštas
- Brokolių kopūstai:380 g. (įdarui)
- Druska:pagal skonį
- Džiovinti krapai:1 šaukštelis
- Fermentinis sūris:250 g. (tarkuotas, įdarui)
- Kiaušiniai:1 vnt. (plaktas, glazūravimui)
- Krapai:(smulkinti)
- Picos tešla:300 g.
- Pipirai:pagal skonį

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |