Greitoji paieška

Pica "Kalcioneli" su lašiša

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Dvi kepimo skardas sutepkite aliejumi. Paviršių, ant kurio kočiosite tešlą, pabarstykite miltais. Iškočiokite tešlą 1/3 cm storio paplotėlį. Paimkite apvalią 8 cm skersmens formą ir išspauskite iš tešlos kiek įmanoma daugiau apvalių paplotėlių. Likusius tešlos gabalėlius vėl sulipinkite ir formos pagalba išspauskite dar paplotėlių. Jų turėtų gautis apie 10 – 15. Puode sumaišykite sūrį, rūkytą lašišą, pipirus, ir citrinos sultis. Ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po šaukštelį gautos masės ir ją paskirtykite taip, kad masė užimtų pusę paplotėlio. Pašlakstykite paplotėlių kraštus vandeniu ir juos sulipinkite, kad įdaras būtų paplotėlių viduje. Paplotėlių kraštus gerai užspauskite (galite pasinaudoti šakute). Įdarytus paplotėlius sudėkite ant kepimo skardos ir 10 – 15 min. kepkite karštoje orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla lengvai apskrus. Patiekite karštus arba šaltus.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?