Greitoji paieška

Pica "Kalcioneli" su svogūnų įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite tol, kol mišinys įgaus rausvą atspalvį. Likusiu aliejumi sutepkite kepimo skardą. Padalinkite tešlą į 2 lygias dalis. Kepimo skardos paviršių apibarstykite miltais. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Sudėkite gautą įdarą ant tešlos paplotėlių taip, kad įdaras būtų išdėstytas ant vienos paplotėlio pusės (kitą paplotėlio pusę palikite tuščią). Tešlos kraštus sudrėkinkite vandeniu, po to perlenkite tešlą taip, kad įdaras atsidurtų lyg voke. Tešlos kraštus atidžiai sulipinkite šakute. Sudėkite tešlą į kepimo skardą, ištepkite kiaušiniu ir peiliu padarykite 2 – 3 įpjovas, kad įdaras galėtų “kvėpuoti”. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių). Papuoškite alyvuogių puselėmis.

Ingredientai

  • Alyvuogės:130 g. (supjaustytos, įdarui)
  • Alyvuogių aliejus:4 šaukštai (3 įdarui)
  • Baltas sausas vynas:1/2 stiklinės (įdarui)
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1/2 stiklinės (įdarui)
  • Kiaušiniai:2 vnt. (plakti, glazūravimui)
  • Muskato riešutai:1/2 šaukštelio
  • Picos tešla:300 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Raudonieji svogūnai:1 vnt. (didelis, pjaustytas šiaudeliais, įdarui)
  • Svogūnai:2 vnt. (arba porai)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?