Greitoji paieška

Pica "Roma"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
12 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai - pagal norą ir kišenę. Paprastai pica valgoma karšta, tik iškepta. Pašildyta jau ne tokia skani.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Vaiva
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Pabandysiu pasigaminti aciu:)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?