Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šveicariškas sūrio fondiu.
Molinio puodo dugną gerai įtrinti česnaku, supilt vyną, sudėti plonomis juostelėmis supjaustytą sūrį. Įberti truputį pipirų ir tarkuoto muskato. Molinį puodą padėti ant elektrinės viryklės. Virti ant nekarštos viryklės, visą laiką maišant mentele, kol masė suskystės; tada supilti vyšninę degtinę.
Patiekalas valgomas karštas, mirkant jame pasmeigtus ant šakutės duonos kubelius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |