Greitoji paieška

Lietuviški varškės kiaušiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Silkė gerai išmirkoma, išdarinėjama, nulupama, smulkiai supjaustoma ir sumaišoma su grietine, aliejumi ir varške. Jei varškė labai minkšta, galima įberti truputį tarkuoto sūrio.

Iš paruoštos masės 2 šaukštais padaromi "kiaušiniai", jie sudedami į pusdubenį, apibarstomi tarkuotu sūriu ir petražolių lapeliais, apipilami majonezu.

Ingredientai

  • Aliejus:3-4 šaukštai
  • Grietinė:3-4 šaukštai
  • Majonezas:truputis
  • Petražolės lapeliai:1 šaukštas
  • Silkė:1 vnt.
  • Sūris:2-3 šaukštai
  • Varškė:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Bi
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Lengva pagaminti ir skanu. @ia labai tinka ir krapai pagardinimui.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?