Greitoji paieška

Varškė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 6 val. 40 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Varškę galite pasigaminti savo namuose, tereikia pieno ir rūgpienio.

Gaminimas

Šviežias pienas užvirinamas, atvėsinamas iki 25 - 30 laipsnių, užraugiamas rūgusiu pienu ir pastatomas šiltai. Kai visas pienas susitraukia, jis atsargiai išpilamas į keliskart sulenktą marlę. Nutekėjus išrūgoms, sutraukos suvyniojamos į marlę ir 5 - 6 val. , slegiamos presu. Paskui varškė šiltoje vietoje (35 - 40 laipsnių temperatūroje) išdžiovinama, bet nebūtina. Taip išdžiovinta varškė išsilaiko mėnesį ir ilgiau.

Ingredientai

  • Pienas:1 l.
  • rūgęs pienas:2 šaukštai
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Rokevichius
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Achiuuuuu kas parenge shita straipsny

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?