Actas
Actu vadiname acto rūgšties tirpalą vandenyje. Virtuvėje dažniausiai sutinkame 4 arba 9 procentų koncentracijos actą. Actas dažniausiai yra naudojamas maisto produktams konservuoti. Taip pat jo dedama įvairiems padažams, salotoms, silkėms ir kitiems patiekalams paskaninti.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?