Greitoji paieška

Actas

Actu vadiname acto rūgšties tirpalą vandenyje. Virtuvėje dažniausiai sutinkame 4 arba 9 procentų koncentracijos actą. Actas dažniausiai yra naudojamas maisto produktams konservuoti. Taip pat jo dedama įvairiems padažams, salotoms, silkėms ir kitiems patiekalams paskaninti.


Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?