Greitoji paieška

Aliejus

Aliejus – maisto gaminimui vartojamas ingredientas, dažniausiai naudojamas kepimui ar salotų paskaninimui. Populiariausi augaliniai aliejai yra spaudžiamas iš rapsų, saulėgrąžų, alyvos uogų, sojos, kanapių, moliūgų sėklų, palmių vaisių, ir t.t. Kuo daugiau nesočiųjų riebalų rūgščių turi aliejus, tuo jis yra naudingesnis žmogaus organizmui (alyvuogių, rapsų, kukurūzų, saulėgrąžų, sojų aliejus).


Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?