Aliejus
Aliejus – maisto gaminimui vartojamas ingredientas, dažniausiai naudojamas kepimui ar salotų paskaninimui. Populiariausi augaliniai aliejai yra spaudžiamas iš rapsų, saulėgrąžų, alyvos uogų, sojos, kanapių, moliūgų sėklų, palmių vaisių, ir t.t. Kuo daugiau nesočiųjų riebalų rūgščių turi aliejus, tuo jis yra naudingesnis žmogaus organizmui (alyvuogių, rapsų, kukurūzų, saulėgrąžų, sojų aliejus).
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?