Antis

Dažniausiai riebesnė antiena laikoma vertingesne. Šią mėsą galime laikyti viena ekologiškiausių – antys laikomos arti vandens telkinių, minta natūraliu maistu. Lietuvoje jos nėra labai populiarios, pardavimai išauga per Kalėdas, Jungtinėse Amerikos Valstijose ypač populiari per padėkos dieną. Skaniausia yra kepta antiena. Nereikėtų užmiršti, kad antienoje ir didelis cholesterolio kiekis. Antį reikėtų kepti 45 minutes nuo kiekvieno kilogramo, įdarytą – 10 minučių ilgiau. Tik šlaunelėms reikia 45 minučių, krūtinėlei užteks ir pusvalandžio.


Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?