Antis
Dažniausiai riebesnė antiena laikoma vertingesne. Šią mėsą galime laikyti viena ekologiškiausių – antys laikomos arti vandens telkinių, minta natūraliu maistu. Lietuvoje jos nėra labai populiarios, pardavimai išauga per Kalėdas, Jungtinėse Amerikos Valstijose ypač populiari per padėkos dieną. Skaniausia yra kepta antiena. Nereikėtų užmiršti, kad antienoje ir didelis cholesterolio kiekis. Antį reikėtų kepti 45 minutes nuo kiekvieno kilogramo, įdarytą – 10 minučių ilgiau. Tik šlaunelėms reikia 45 minučių, krūtinėlei užteks ir pusvalandžio.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 7 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 7 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?