Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Česnakas
Česnakas – lelijinių klasės česnakinių šeimos augalų gentis. Česnakų yra įvairių rūšių, keliolika jų auginami kaip dekoratyviniai augalai. Tačiau populiariausias ir mums geriausiai žinomas yra valgomasis česnakas (lot. Allium sativum). Valgomuosiuose česnakuose gausu baltymų, eterinių aliejų, mikro-, makroelementų, B ir C vitaminų. Česnakai turi nemažai gydomųjų savybių. Gerina apetitą, gydo kvėpavimo ligas, mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Valgomasis česnakas naudojamas patiekalams paskanint, rauginimui ar marinavimui, padažams.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 10 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 10 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?