Druska
Druska arba valgomoji druska – tai natrio chloridas(NaCl). Ji gali būti iškastinė (akmens druska - halogenidų klasės mineralas), kasama karjeruose ar šachtose. Taip pati gali būti gaunama garinant jūros vandenį. Maisto ruošime naudojama ir kalio druska (kalio chloridas KCl). Šios druskos yra sūrios. Druska – bene, populiariausias maisto prieskonis. Naudojamas patiekalams pasūdyti. Tiesa, rekomenduojama druskos vartoti kuo mažiau.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?