Greitoji paieška

Grietinėlė

Grietinėlė – tai pieno produktas, nugraibytas nuo nusistovėjusio pieno pieno arba gaunamas separuojant pieną. Grietinėlės būna įvairaus riebumo (10%, 20% ar 35%), pasterizuota, nepasterizuota ar sterilizuota . Grietinėlėje yra gausu pieno riebalų, baltymų (2,4-3,4%), laktozės (2,7-4,2%), mineralinių medžiagų (0,2-0,6%), A, B, E vitaminų. Iš grietinėlės gaminami kiti pieno produktai – grietinė, sviestas, sūris, plakta grietinėlė (desertams), ledai.


Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?