Greitoji paieška

Grietinėlė

Grietinėlė – tai pieno produktas, nugraibytas nuo nusistovėjusio pieno pieno arba gaunamas separuojant pieną. Grietinėlės būna įvairaus riebumo (10%, 20% ar 35%), pasterizuota, nepasterizuota ar sterilizuota . Grietinėlėje yra gausu pieno riebalų, baltymų (2,4-3,4%), laktozės (2,7-4,2%), mineralinių medžiagų (0,2-0,6%), A, B, E vitaminų. Iš grietinėlės gaminami kiti pieno produktai – grietinė, sviestas, sūris, plakta grietinėlė (desertams), ledai.


Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?