Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Jautiena
Jautiena – karvių mėsa. Tai viena populiariausių mėsų pasaulyje, tiesa, islamiškose šalyse ir pagal kai kurias budistų tradicijas jautiena ir draudžiama. Jautiena labai naudinga dirbantiems fizinį darbą ar sportuojantiems. Geros kokybės mėsa yra maistinga ir gerai virškinama. Jos sultinys vienas naudingiausių. Keturiasdešimtmečiams ir vyresniems vyrams rekomenduojama kartais suvalgyti jautienos – ši mėsa naudinga potencijai. Nerekomenduojama sergant egzema. Jautienoje galime sutikti nemažai B grupės vitaminų, baltymų, cinko, seleno, ypač gausu geležies.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 10 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?