Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kiauliena
Kiaulena – kiaulės mėsa. Kiauliena viena iš labiausiai vartojamų mėsų pasaulyje (daugiausiai vakarietiškoje civilizacijoje, islamiškuose šalyse ji uždrausta visai) . Lietuvoje kiauliena užima antrą vietą. Tai vienas dažniausiai naudojamų ingredientų maisto gaminimui. Palyginus su kitomis mėsomis kiauliena yra riebesnė. Tačiau didėjant gyvulio amžiui, mėsoje mažėja riebalų ir nevisaverčių baltymų kiekis. Mėsos cheminė sudėtis, taip pat priklauso nuo gyvulio rūšies, veislės, amžiaus, šėrimų sąlygų, įmitimo, skerdienos anatomijos vietos ir kitų sąlygų.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 10 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 10 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?