Kiauliena
Kiaulena – kiaulės mėsa. Kiauliena viena iš labiausiai vartojamų mėsų pasaulyje (daugiausiai vakarietiškoje civilizacijoje, islamiškuose šalyse ji uždrausta visai) . Lietuvoje kiauliena užima antrą vietą. Tai vienas dažniausiai naudojamų ingredientų maisto gaminimui. Palyginus su kitomis mėsomis kiauliena yra riebesnė. Tačiau didėjant gyvulio amžiui, mėsoje mažėja riebalų ir nevisaverčių baltymų kiekis. Mėsos cheminė sudėtis, taip pat priklauso nuo gyvulio rūšies, veislės, amžiaus, šėrimų sąlygų, įmitimo, skerdienos anatomijos vietos ir kitų sąlygų.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?