Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Pipirai
Pipirai – tai universalus prieskonių pavadinimas. Šiems prieskoniams būdingas aštrus ir deginantis skonis, tačiau įvairios pipirinių augalų rūšys retai būna giminingi. Pasaulyje ir Lietuvoje dažniausiai naudojami juodieji pipirai. Jie gaminami išvirus ir išdžiovinus neprinokusias Piper Nigrum sėklas. Šie pipirai naudojami tiek žirnelių pavidalu, tiek malti.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 9 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 9 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?