Greitoji paieška

Pipirai

Pipirai – tai universalus prieskonių pavadinimas. Šiems prieskoniams būdingas aštrus ir deginantis skonis, tačiau įvairios pipirinių augalų rūšys retai būna giminingi. Pasaulyje ir Lietuvoje dažniausiai naudojami juodieji pipirai. Jie gaminami išvirus ir išdžiovinus neprinokusias Piper Nigrum sėklas. Šie pipirai naudojami tiek žirnelių pavidalu, tiek malti.


Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?