Razinos
Razinos – tai džiovintos vynuogės. Razinose yra 20% vandens – 4 kartus mažiau nei vynuogėse. Jų būna įvairių dydžių, spalvų (nuo šviesiai geltonos iki tamsiai rudos), su kauliukais ar be jų. Razinose gausu kalio, magnio, natrio vitaminų. Gerina virškinimą, stiprina regėjimą ir atsparumą peršalimo ligoms. Razinomis skaninami kepiniai, daromi kompotai, giros, valgomos ir neruoštos.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 7 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 7 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?