Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Triušiena
Triušiena – triušio mėsa. Tai balta, švelni bei lengvai virškinama mėsa. Ji labai naudinga vaikams, krūtimi maitinančioms moterims, pagyvenusiems ar skundžiantiems žarnyno negalavimais žmonėms. Taip pat ši mėsa patartina laikantis dietos. Triušiena savo maistingumu nenusileidžia kitoms mėsoms. Ji lengvai įsisavinama ir turi kur kas daugiau mineralinių medžiagų, ypač kalcio ir fosforo. O vitamino PP kiekiu lenkia jautieną net 2 kartus.
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 10 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 10 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?