Salotos PROVANSAL
Raugintų kopūstų salotų - Provansalis receptas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marinuota silkėactas, aliejus, cukrus, gvazdikėlis, lauro lapas, morka, pipirai, silkės, svogūnas, vanduo 40 min.
Lengvas
|
|
Marinuotų svogūnų salotosMarinuotų svogūnų salotas tinka valgyti su kietai virtais kiaušiniais. 30 min.
Lengvas
|
|
Troškintos cikorijos marinatealiejus, česnakas, cikorijos, citrina, degtinė, druska, petražolės, pipirai, sviestas 40 min.
Lengvas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalėdinė marinuota žuvies filėMarinuota žuvies filė pagal brazilišką receptą. 1 val. 0 min.
Lengvas
|
|
Kepta žuvis marinatealiejus, citrinos, cukrus, druska, grietinėlė, gvazdikėliai, kiaušiniai, kvapieji pipirai, lauro lapeliai, miltai, morkos, pipirai, svogūnai, vanduo, žuvis 1 val. 0 min.
Lengvas
|
|
Kiaulienos šašlykasčesnakai, druska, gvazdikėliai, juodieji pipirai, kiauliena, laurų lapai, obuolių actas, svogūnai, vanduo 1 val. 40 min.
Vidutinis
|
|
Prieskonių marinatasactas, cukrus, druska, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, lauro lapai, vanduo 25 min.
Lengvas
|
|
Pomidorų ir aliejaus marinatasactas, aliejus, cukrus, druska, grietinė, pomidorų tyrė 30 min.
Lengvas
|
|
|
|
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |