Greitoji paieška

Paieška

Spanguolių midus

Tai vienas seniausių alkoholinių gėrimų, kurį ypač mėgo mūsų protėviai. Jo gamyba nėra sudėtinga, dėl to galima pasigaminti ir savo namuose, tačiau norint gerti subrandintą midų reikia 3 - 4 savaites palaikyti šaltai.

5 val. 0 min.
Lengvas

Receptas #6421

Maskvos midus

bruknių sultys, cinamonas, gvazdikėliai, medus, vanduo

40 min.
Lengvas

Receptas #5837

Žemaičių midus

apyniai, duonos plutelė, medus, mielės, vanduo

1 val. 40 min.
Vidutinis

Receptas #1395

Vaisių "midus"

medus, mielės, vaisių sultys

1 val. 40 min.
Lengvas

Receptas #1396

Uogų "midus"

braškių sultys, medus, mielės

1 val. 40 min.
Lengvas

Receptas #1397

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?