Greitoji paieška

Paieška

Žąsienos paštetas

Žąsienos paštetą galima dėti ant sumuštinių arba valgyti su aštriais padažais ar marinuotomis daržovėmis.

3 val. 20 min.
Lengvas

Receptas #7837

Rusvasis padažas

Iš šio padažo daromi visi tamsieji miltiniai padažai. Tamsesnei spalvai gauti dedamas degintas cukrus.

15 min.
Lengvas

Receptas #6928

Kepti pastarnokai

druska, kiaušiniai, miltai, pastarnokai, riebalai

30 min.
Lengvas

Receptas #7256

Špinatų maltiniai

druska, džiūvėsėliai, kiaušiniai, majonezas, riebalai, špinatai, sviestas

40 min.
Lengvas

Receptas #7231

Virti brokoliai su sviestu

brokoliai, citrinos rūgštis, cukrus, druska, sviestas

30 min.
Lengvas

Receptas #7223

Pagrindinis raudonasis padažas

Receptas 1 kilogramui padažui.

1 val. 30 min.
Lengvas

Receptas #5955

Ryžių kotletai

druska, kiaušiniai, malti džiūvėsėliai, petražolės, pipirai, ryžiai, sviestas

30 min.
Lengvas

Receptas #776

Liežuvio drebučiai

kiaulių liežuviai, kiaušiniai, krienai, pipirai, sultinys, svogūnų laiškai, želatina

3 val. 20 min.
Vidutinis

Receptas #157

Lašiša su medaus, garstyčių padažais

aliejus, česnakai, citrinų sultys, druska, garstyčios, lašiša, medus, pipirai, smulkintas bazilikas

30 min.
Lengvas

Receptas #1460

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?