Greitoji paieška

Paieška

Žąsienos paštetas

Žąsienos paštetą galima dėti ant sumuštinių arba valgyti su aštriais padažais ar marinuotomis daržovėmis.

3 val. 20 min.
Lengvas

Receptas #7837

Rusvasis padažas

Iš šio padažo daromi visi tamsieji miltiniai padažai. Tamsesnei spalvai gauti dedamas degintas cukrus.

15 min.
Lengvas

Receptas #6928

Kepti pastarnokai

druska, kiaušiniai, miltai, pastarnokai, riebalai

30 min.
Lengvas

Receptas #7256

Špinatų maltiniai

druska, džiūvėsėliai, kiaušiniai, majonezas, riebalai, špinatai, sviestas

40 min.
Lengvas

Receptas #7231

Virti brokoliai su sviestu

brokoliai, citrinos rūgštis, cukrus, druska, sviestas

30 min.
Lengvas

Receptas #7223

Pagrindinis raudonasis padažas

Receptas 1 kilogramui padažui.

1 val. 30 min.
Lengvas

Receptas #5955

Ryžių kotletai

druska, kiaušiniai, malti džiūvėsėliai, petražolės, pipirai, ryžiai, sviestas

30 min.
Lengvas

Receptas #776

Liežuvio drebučiai

kiaulių liežuviai, kiaušiniai, krienai, pipirai, sultinys, svogūnų laiškai, želatina

3 val. 20 min.
Vidutinis

Receptas #157

Lašiša su medaus, garstyčių padažais

aliejus, česnakai, citrinų sultys, druska, garstyčios, lašiša, medus, pipirai, smulkintas bazilikas

30 min.
Lengvas

Receptas #1460

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?