Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vaikams nuo 6 mėnesių.
Šviežias kepenis išmirkyti švariame vandenyje, kad neliktų kraujo, nulupti plėvelę, supjaustyti skersai audinio, išpjauti kanalus ir greit apkepinti įkaitintame svieste uždengtame inde.
Kai kepenys apkeps įpilti truputį vandens ir neriebaus sultinio. Indą 5-10 minučių pastatyti į orkaitę. Galima gerai ištroškinti svieste, į kepenys įdėjus 5 g. svogūnų.
Daržoves (bulves ir morkas) išvirti garuose, nuvalyti, pertrinti per rėtį kartu su mėsmale sumaltomis kepenimis.
Tyrę praskiesti karštu sultiniu, pasūdyti, išplakti ir pastačius ant silpnos ugnies, palaikyti kol pradės garuoti.
Į išvirusią tyrę įdėti pusę arbatinio šaukštelio sviesto (4-5g.).
Porcija - 200 g.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |