Greitoji paieška

Kepenų paštetas sumuštiniams

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 4)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenis išmirkyti švariame vandenyje Įvynioti į pergamentinį popierių, užrišti galus, kad popierius neišsiskleistų, sudėti į keptuvę ir pastatyti į orkaitę.

Kepti 20 minučių (perpjovus turėtų būti šviesiai rudos spalvos).

Plutelė nupjaunama, kepenys 2 kartus sumalamos, pertrinamos per rėtį, sutrinamos su sviestu ir nedideliu kiekiu neriebaus sultinio (galima įdėti truputį sviesto, pakepinto su svogūnais). Dar kartą pertrinti per rėtį ir tepti sumuštinius.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

liuba
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

as labai miegstu kepeneles..bet as tik verdu vandeni perplaunu ir dar karta perverdu labai trumpai..svogunus su cesnaku pakepinu su geru alejiumi ir gale padedi sviesto kiek kas nori kokio rebumo...viska sudedu ji mikseri ir keptus svogunus +ipulu ta sultini but nevisa truputi ..ir su mikserio pagelba 1 min. suplakti iki tyrstos konstetencijos ir gatava. skanaus

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?