Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vaikams nuo 1 metų.
Špinatus su salotomis perrinkti, perplauti ir 10-15 minučių uždengus troškinti jų pačių sultyse su šaukšteliu cukraus.
Špinatus su salotomis pertrinti per rėti, užpilti tirštu bešamelio padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje). Pasūdyti, įdėti pusę šaukštelio sviesto ir kaitinti kol pradės garuoti.
Batono riekutę pamirkyti piene su kiaušiniu (kiaušinį išplakti, įpilti pieno, druskos ir pusę šaukštelio smulkaus cukraus) ir apkepinti įkaitintame svieste.
Į keptuvę įmušti kiaušinį.
Ant apkepinto džiūvėsio uždėti sutirštėjusį kiaušinį, o aplink jį - špinatų-salotų tyrės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |