Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušinį kietai išvirti.
Paruošti tirštą padažą: pusę šaukštelio sviesto (5 g.) tirpinti iki virimo, tada ant viršaus užpilti šaukštelį miltų (nemaišyti), leisti suvirti, įpilti pusę stiklinės karšto pieno ir medine mentele apie 10 minučių maišyti, kol padažas sutirštės kaip košė.
Kietai virtą kiaušinį supjaustyti, pasūdyti ir įdėjus į padažą išmaišyti.
Išversti ant miltais pabarstytos lentos, padalyti į 3 dalis ir iškočioti piršto storumo gniužulus.
Patepti kiaušiniu, pavolioti persijotuose džiūvėsėliuose ir pakepinti įkaitintame svieste.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |