Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pigu ir sveika.
Įdaras: kopūstus sukapoti, apipilti verdančiu vandeniu, išspausti, pakaitinti inde su ištirpintu sviestu (8 g.) iki minkštimo. Ataušinti ir sumaišyti su kapotu kiaušiniu (1/2 vnt.) ir smulkiai sukapotais svogūnais.
Vyniotinis: trynį suplakti su pienu ir miltais. Įmaišyti kiaušinio baltymą. Supilti ant sviestu (4 g.) ištepto lakšto ir orkaitėje pakepti.
Išimti, išversti ant stalo. Ant vyniotinio uždėti kopūstų įdaro.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |