Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Saldi obuolių ir ryžių sriuba. Taip pat galima gaminti ir abrikosų sriubą.
Prinokusį obuolį (patartina antaninį) iškepti ir pertrinti. Užvirinti stiklinę vandens su trupučiu cinamono ir 5 g. cukraus, jame išvirti šaukštą ryžių.
Kai ryžiai suvirs, juos karštus pertrinti per rėtį, sumaišyti su pertrintu obuoliu, įdėti šaukštą cukraus ir išplakti. Plakant kaitinti iki garų, kad sriuba būtų be gumulėlių. Ji turėtų būti kisieliaus tirštumo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |