Greitoji paieška

Špinatų tyrė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Špinatus kelis kartus praplauti. Atskirti stiebelius. sudėti ant rėčio ir įdėjus cukraus troškinti jų pačių sultyse.

Kai špinatai suminkštės (po 10 minučių), pertrinti.

Paruošti uždarą: ištirpinti sviestą. įdėti miltus, praskiesti piene ir leisti pavirti 15 minučių.

Į padažą sudėti pertrintus špinatus, įberti druskos ir dar kartą užvirti.

Į pagamintus špinatus įmaišyti žalią trynį su grietinės arba pieno ir sviesto.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?