Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Špinatus kelis kartus praplauti. Atskirti stiebelius. sudėti ant rėčio ir įdėjus cukraus troškinti jų pačių sultyse.
Kai špinatai suminkštės (po 10 minučių), pertrinti.
Paruošti uždarą: ištirpinti sviestą. įdėti miltus, praskiesti piene ir leisti pavirti 15 minučių.
Į padažą sudėti pertrintus špinatus, įberti druskos ir dar kartą užvirti.
Į pagamintus špinatus įmaišyti žalią trynį su grietinės arba pieno ir sviesto.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |