Greitoji paieška

Varškės-obuolių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Varškę pertrinti per rėtį ir sumaišyti su džiūvėsėliais, kiaušinio trynu bei cukrumi.

Obuolius nulupti, sutarkuoti ir sudėti į varškę.

Kepimo formą ištepti sviestu ir į ją sudėjus gautą masę uždengti pergamentinio (arba riebaluoto) popieriaus skrituliuku.

40-45 minutes virti vandens garuose.

Išėmus iš formos, apipilti aviečių ar žemuogių uogiene.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?