Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Patiekalas vaikams nuo 1 metų.
Veršienos kepenis išmirkyti švariame vandenyje. Nulupti plėvelę, pašalinti kanalus, supjaustyti smulkiais gabalėliais, pasūdyti, truputi apibarstyti miltais.
Keptuvėje ištirpinti 1 arbatinį šaukštelį sviesto, užvirinti, jame greit pakepinti kepenis (neperkepinti).
Ataušinti, 2 kartus permalti, pertrinti per rėtį.
Taip paruoštų kepenų galima dėti į sriubas, košes arba sutrynus su sviestu tepti ant baltos duonos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |