Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vaikams nuo 1 metų. 2 porcijos.
Minkštą veršieną atskirti nuo plėvių ir riebalų. Du kartus permalti per mėsmalę (antrą kartą permalti - su piene išmirkyta rupaus batono riekute). Įdėti druskos, 2 šaukštus šalto pieno, šaukštelį sviesto.
Mėsos masė paruošiama taip pat kaip ir bet kokios kitos mėsos kotletams.
Kotletai kepami įkaitintame svieste ir 5-10 minučių įkišami į orkaitę.
Veršienos kotletai turi būti gerai apkepę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |