Greitoji paieška

Žirnių sriuba-tyrė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirnius perrinkti, nuplauti, užpilti šaltu vandeniu (geriau iš vakaro) ir tame pačiame vandenyje virti. Vanduo turi žirnius tik apsemti. Verdant išgraibyti luobeles. Iškart reikėtų pastatyti ant stiprios ugnies, kad sriuba užvirtu staigiai, tada sumažinti.

Kai žirniai suminkštės, dar karštus pertrinti per rėtį, praskiesti verdančiu vandeniu iki reikiamo kiekio. Dar kartą užvirinti, įberti druskos, įdėti sviestą.

Ši sriuba-tyrė valgoma su skrebučiais. Paduodant galima uždaryti 1/3 žalio trynio, suplakto su 2 šaukštais pieno.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?