Greitoji paieška

Diedukas

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai - lietuviškos virtuvės simbolis. Mums labiau pažįstami "cepelinų" vardu. Jų gaminimui pagrinde naudojamos bulvės ir mėsa.

1 val. 20 min.
Lengvas

Receptas #6422

Barščiai su mėsa

burokėliai, citrinos rūgštis, druska, džiovinti baravykai, grietinė, kiauliena, lauro lapelis, pipirai, prieskoninės daržovės

1 val. 20 min.
Lengvas

Receptas #6423

Lietuviška gira

Lietuviška gira yra laikoma vienu iš lietuvių nacionalinių gėrimų. Ši gira yra gana stipri, dėl to gali ilgiau stovėti. Puikiai tinka tiek atsigaivinti, tiek patiekti ant šventiško stalo.

13 val. 20 min.
Lengvas

Receptas #6420

Spanguolių midus

Tai vienas seniausių alkoholinių gėrimų, kurį ypač mėgo mūsų protėviai. Jo gamyba nėra sudėtinga, dėl to galima pasigaminti ir savo namuose, tačiau norint gerti subrandintą midų reikia 3 - 4 savaites palaikyti šaltai.

5 val. 0 min.
Lengvas

Receptas #6421

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?