Greitoji paieška

Baltagūžių kopūstų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūsto gūžė labai plonai supjaustoma, pabarstoma druska, cukrumi, mediniu šaukštu patrinama. Atsiradusi sunka nupilama, įtarkuojama morkų, užpilama paskanintu aliejuomi, papuošiama morkomis, žalumynais.

Ingredientai

  • Aliejus:1 stiklinė
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:žiupsnelis
  • Kopūsto gūžė:1
  • Morka:3
  • Petražolių lapeliai:žiupsnelis
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?