Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulgariškos baltųjų pupelių salotos.
Pupelės per naktį pamirkomos, paskui su trupučiu vandens ir riebalų patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviestu, pomidorų tyre, actu, grūstu česnaku, prieskoniniais žalumynais ir tarkuotu svogūnu.
Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos, pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |