Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šios salotos tinka tiekti prie silkės ir žuvų patiekalų. P.S. Mano turimi maži burokėliai nelabai tiko išskobimui, bet skonis nuo to nesikeičia :) skanaus!
Burokėlio vidus išskobiamas, kad liktų tik plonos sienelės, o kraštai išpjaustomi kampuotai.
Išskobtas minkštimas ir svogūnai smulkiai supjaustomi.
Riešutai smulkiai sukapojami (galima ir nekapoti).
Ant burokėlių ir svogūnų užpilama aliejaus, užbarstoma pipirų, druskos ir viskas išmaišoma.
Šis mišinys sudedamas į išskobtą burokėlio vidų, apšlakstoma citrinos sultimis ir užbarstoma riešutų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |