Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Cezario salotos II
Gaminimas
Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val. Aliejų nupilkite. 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 cm dydžio kubeliais, kol batonas pagels. Iškepusį batoną suberkite ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius. Likusį česnakinį aliejų pagardinkite druska, pipirais, supilkite Vorčesterio padažą, citrinų sultis ir išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir užpilą mikseryje išplakite iki vientisos masės arba gerai ištrinkite šakute. Salotas suplėšykite rankomis stambiais gabalais. Ant salotų užpilkite pusę užpilo, sudėkite pusę kiekio sūrio ir kepto batono kubelių, išmaišykite. Patiekite salotinėje, prieš tai pabarstę likusiu sūriu, batono kubeliais ir užpylę likusiu užpilu.
Ingredientai
- Alyvuogių aliejus:6 šaukštai
- Česnakai:2 skiltelės
- Citrinų sultys:2 šaukštai
- Druska:pagal skonį
- Forminis batonas:3 riekės
- Kiaušiniai:2 vnt. (virti 1 minutę)
- Parmezano sūris:4 šaukštai (tarkuoto)
- Pipirai:pagal skonį
- Traškios salotos:1 galvutė
- Vorčesterio padažas:1 šaukštas
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |