Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druska ir pipirais ir iškepame. Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste. Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame. Tada pagardiname obuolių actu. Į lėkštę sluoksniuojame: salotų lapai, virtų bulvių skiltelės, agurko griežinėliai, karpio gabalėliai, pievagrybiai, pomidoro skiltelės, padažas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |