Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Riešutai susmulkinami, apibarstomi trupučiu druskos ir paspirginami. Krabai apšlakstomi citrinos sultimis, sudedami žirneliai, viskas atsargiai šakute sumaišoma su majonezu, pusiau atskiestu gritine. Jeigu dedama saliero (šaknies), jis apverdamas, paskui nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais. Apšlakstoma citrinos sultimis ir, viską sudėjus į plačias taures, papuoštus saliero lapeliu ir raudono krabo gabaliuku, tiekiama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |