Greitoji paieška

Kriaušių ir mėlynojo sūrio salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 4)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
14 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus ir labai greitai paruošiamas patiekalas, pelėsinio sūrio mėgėjams.

Gaminimas

Ant lėkštės (vienos didelės arba 6 mažų salotinių) išdėstyti salotų lapus (gražgarsčius arba kitas žalias salotas), o ant viršaus sutrupinti pelėsinį sūrį (galima naudoti "rokforą", aš naudosiu "memel blue").

Gilioje didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies išlydyti sviestą ir sudėti supjaustytas (1 cm. storio) kriaušių skiltelės (be šerdies) vienu sluoksniu. Virkite kriaušes svieste dvi minutes, retkarčiais pakratydami keptuvę. Apverskite kriaušes ir kepkite dar vieną minutę. Išimkite kriaušes ir išdėstykite jas ant salotų lėkštės. Į keptuvę, kur virė kriaušės, įpilkite balzamiko actą ir ant silpnos ugnies virkite tris minutes, kad actas sugertų skonį, kuris liko keptuvėje. Nuimkite gautą padažą nuo ugnies ir įmaišykite alyvuogių aliejų. Užpilkite šiltą padažą ant salotų ir nedelsdami patiekite.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:truputis
  • balzamiko actas:truputis
  • Gražgarsčiai:200-300 g.
  • Kriaušės:3 vnt.
  • mėlynasis pelėsinis sūris :200 g.
  • Sviestas:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?