Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus ir juos nuvarvinkite kiaurasamtyje.
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir sudėkite supjaustytus grybus (pievagrybiai, miško grybai, šimeji grybai), juos kepkite apie 2 min.
Visus ingriedientus sutrinkite su trintuvu. Galiausiai supilkite alyvuogių aliejų.
Salotinės apačioje sudėkite paruoštus makaronus su grybais, tada supilkite paruoštą padažą, o ant viršaus užbarstykite smulkintų žalumynų ir įberkite pagal skonį prieskonių.Viską atsargiai išmaišykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |