Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Baklažanus supjaustyti storomis riekėmis ir dėti ant grilio grotelių. Aptepti alyvuogių aliejumi, pabarstyti druska ir pipirais ir kepti, kol apskrus. Apversti, vėl patepti aliejumi, pagardinti druska bei pipirais ir kepti, kol bus minkšti, iš viso apie 8 - 10 min. Iškepusias baklažano riekeles perpjauti į keturias dalis. Avinžirnius perskalauti, gerai nuvarvinti ir sumaišyti su baklažanais, svogūnais ir kalendra. Užpilui sumaišyti visus ingredientus, užpilti ant salotų, permaišyti ir patiekti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Labai labai LABAI skanios salotos! Valgem su vyru, net ausys lapsejo :) Tik as naudojau ne konservuotus avinzirnius, o paprastus. Daugiau darbo (reikia mirkyt, isvirt..), bet skoniui itakos neturi. Tikrai rekomenduoju!
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |