Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Neriebi bet kokio gyvulio mėsa (virta arba kepta) supjaustoma plonomis skiltelėmis. Virtos bulvės, rauginti arba marinuoti agurkai supjaustomi griežinėliais, stambiai suplėšomi salotų lapai ir viskas sumaišoma. Po to užpilama majonezu, dedama į salotinę kaupeliu ant žalių salotų lapelių, papuošiama virtos arba keptos mėsos gabalėliais, kietai virto kiaušinio skiltelėmis. gražiai supjaustytais agurkais, pomidorais, petražolių lapeliais ar krabais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |