Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvis nuplauti (tinka žuvys, kurių mėsa yra balta ir kieta, pvz. : plekšnės), nulupti odą, išimti ašakas. Žuvis supjaustyti mažais kubeliais, sudėti į gilią lėkštę, užpilti padažu, paruoštu iš citrinų sulčių, druskos, grūstų česnakų ir trintų raudonųjų pipirų. Žuvų gabaliukus pavartyti, kad jie gerai prisigertų padažo.
Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Nupjauti ankštinių pipirų kotelius, išimti sėklas, supjaustyti plonomis riekėmis.
Svogūnus ir pipirus išdėlioti ant žuvų. Paspausti, kad viskas būtų apsemta, uždengti indą dangčiu. Palaikyti šaldytuve 3 val.
Tiekti salotinėje su virtų bulvių griežinėliais ir šaltu vandeniu nuplautais salotų lapais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |