Greitoji paieška

Nevirtų žuvų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis nuplauti (tinka žuvys, kurių mėsa yra balta ir kieta, pvz. : plekšnės), nulupti odą, išimti ašakas. Žuvis supjaustyti mažais kubeliais, sudėti į gilią lėkštę, užpilti padažu, paruoštu iš citrinų sulčių, druskos, grūstų česnakų ir trintų raudonųjų pipirų. Žuvų gabaliukus pavartyti, kad jie gerai prisigertų padažo.

Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Nupjauti ankštinių pipirų kotelius, išimti sėklas, supjaustyti plonomis riekėmis.

Svogūnus ir pipirus išdėlioti ant žuvų. Paspausti, kad viskas būtų apsemta, uždengti indą dangčiu. Palaikyti šaldytuve 3 val.

Tiekti salotinėje su virtų bulvių griežinėliais ir šaltu vandeniu nuplautais salotų lapais.

Ingredientai

  • ankštiniai pipirai:2 vnt.
  • batatai:50 g.
  • Česnakai:5 g.
  • Druska:truputis
  • Kajeno pipirai:žiupsnelis
  • Salotų lapai:6 vnt.
  • Svogūnai:100 g.
  • žalios citrinos:10-12 vnt.
  • Žuvis:600 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?