Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Burokėlį ir krieno šaknį nulupkite ir sutarkuokite. Obuolius stambiai sutarkuokite, svogūną sukapokite. Paruoštus produktus dėkite į dubenį, apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite cukrumi ir išmaišykite. Ant viršaus krėskite grietinę ir pabarstykite smulkiai pjaustytais krapų lapeliais.
Pats pirmasis dalykas, kurį būtina pastebėti - obuoliai vertingi tik tada, jei valgote juos su žievele. Jei mėgstate ją storokai nulupti, vertė sumažėja keliskart. Dauguma vitaminų yra žievelėje ir viršutiniuose minkštimo sluoksniuose. Atkreipkite į tai dėmesį jogr virdami obuolienę be žievelių maloniau gomuriui, o su jomis - geriau visam kūnui.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |