Greitoji paieška

Obuolių ir burokėlių salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Burokėlį ir krieno šaknį nulupkite ir sutarkuokite. Obuolius stambiai sutarkuokite, svogūną sukapokite. Paruoštus produktus dėkite į dubenį, apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite cukrumi ir išmaišykite. Ant viršaus krėskite grietinę ir pabarstykite smulkiai pjaustytais krapų lapeliais.

Pats pirmasis dalykas, kurį būtina pastebėti - obuoliai vertingi tik tada, jei valgote juos su žievele. Jei mėgstate ją storokai nulupti, vertė sumažėja keliskart. Dauguma vitaminų yra žievelėje ir viršutiniuose minkštimo sluoksniuose. Atkreipkite į tai dėmesį jogr virdami obuolienę be žievelių maloniau gomuriui, o su jomis - geriau visam kūnui.

Ingredientai

  • burikėliai:1 vnt. (virtas)
  • Citrinų sultys:1 šaukštas
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Krapai:žiupsnelis
  • Krienai:1 šaknis
  • Obuoliai:200 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?